Varför välja Himlarent?

  • Kollektivavtal
  • Ansvarsförsäkring
  • Garanti på utfört arbete
  • Socialt engagemang
  • Specialister på fönsterputsning

Att tänka på inför en fönsterputsning
För att göra arbetet snabbare och effektivare kan du själv välja att plocka bort blommor, lampor, gardiner eller föremål från fönsterbrädan som försvårar fönsterputsningen eller öppnandet av fönsterna. Eller så gör vi även det åt er!

Hur många fönster är det?
Meddela oss innan hur många fönster som ska tvättas. Räkna per ruta (även smala vädringsfönster).
Meddela oss gärna också om det är något fönster som är ”fastmålat” och inte går att öppna, eller om det är några sprickor i glasen, eller om fönstren är mycket gamla eller av dålig kvalitet.

Professionell fönsterputsning i Stockholm

När ditt företag behöver hjälp med fönsterputs i Stockholm kan du med stort förtroende vända dig till Himlarent. Vi har lång erfarenhet av fönsterputsning och vet hur vi ger dig skinande blanka och rena fönster. Utan besvär för dig och till rimliga priser.

Effektiv fönsterputs
Kontorsstädning stockholm

Fönsterputsning för företag – så går det till!

När vi putsar fönster så putsar vi alla sidor av fönsterrutorna. Oftast innebär det 4 sidor – insida, utsida och mellan glasen. Vi kan även putsa takfönster, så länge de går att vrida runt sin axel och man kan stå kvar inomhus. Av säkerhetsskäl klättrar vi inte på taken…

Vi tar med oss all utrustning vi behöver för att tvätta fönstren. Vi behöver bara låna lite vatten. Säg till i förväg om vi behöver ta med en stege.

Hur många fönster har jag?

För att kunna ge dig en offert på fönsterputs så behöver vi veta hur många rutor som ska putsas. Ibland kan det vara svårt att förstå varandra. Så här visar vi hur man brukar räkna i vår bransch.

  1. I det första exemplet är det två rutor med spröjs. 3-delad spröjs för att vara exakt.
  2. Det andra exemplet räknas kort och gott som tre rutor.
  3. I det här exemplet är det fyra separata rutor.