Lokalstädning i Stockholm

Himlarent utför all möjlig typ av lokalstädning runt om i vår älskade huvudstad. Vi städar till exempel i kyrkor, konsthallar, second hand, restauranger, industrilokaler, skolor, kontor, showroom, butiker och andra liknande lokaler. För oss är du som kund i centrum och vi gör vårt yttersta för att du ska vara nöjd. Därför har vi alltid en dialog med våra kunder så att städningen utförs på bästa sätt och efter era behov.

Skolstädning i Stockholm
Vi städar industri och lagerlokaler.

Vad ingår i lokalvård?

I vår lokalvård ingår löpande underhåll som till exempel kan vara dammsugning, golvmoppning, soptömning och fönsterputsning. Beroende på hur er lokal ser ut och vilka behov ni har, anpassar vi tjänsten för att passa er. Ni får skräddarsydd lokalvård när det passar er!

Varför välja Himlarent?

  • Kollektivavtal
  • Ansvarsförsäkring
  • Garanti på utfört arbete
  • Socialt engagemang
  • Specialister på trappstädning

Lokalstädning: Vi skräddarsyr lokalstädning efter varje enskilt behov. Ett tydligt städschema och en städinstruktion tas fram som beskriver vad som ska städas och hur ofta det ska göras.

Moderna städmetoder
Vi eftersträvar att använda moderna städmetoder som är anpassade för städaren och miljön. Exempelvis används justerbara moppskaft för god ergonomi och microfiberdukar och moppar som inte kräver så mycket rengöringsmedel.