Varför välja Himlarent?

  • Kollektivavtal
  • Ansvarsförsäkring
  • Garanti på utfört arbete
  • Socialt engagemang
  • Specialister på trappstädning

Trappstädning:
Vi skräddarsyr trappstädning efter varje fastighets behov. Ett tydligt städschema och en städinstruktion tas fram som beskriver vad som ska städas och hur ofta det ska göras.

Moderna städmetoder
Vi eftersträvar att använda moderna städmetoder som är anpassade för städaren och miljön. Exempelvis används justerbara moppskaft för god ergonomi och microfiberdukar och moppar som inte kräver så mycket rengöringsmedel.

Trappstädning i Stockholm

Låt våra erfarna medarbetare se till att era trapphus håller sig i gott skick. Vi har lång erfarenhet av trappstädning i Stockholm och sköter sedan 2011 städningen åt många fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Miljövänlig trappstädning med känsla och kvalitet

Vi utgår från Hägersten men erbjuder en miljövänlig trappstädning av fastigheter runt om i hela Stockholm. Trapphuset är det första man möter i en fastighet och där samlas snabbt damm, grus och annan smuts. Detta har en negativ effekt på inomhusmiljön och luften, vilket på sikt kan påverka de boendes hälsa och välbefinnande. Ett välskött trapphus är en av grundpelarna till ett bra inomhusklimat.

Regelbunden rengöring av trapporna är ett bra sätt att visa fastigheten från sin bästa sida.

Effektiv trappstädning
Städning trapphus i Stockholm

Vad ingår i städningen?

Behoven vid trappstädning ser så klart olika ut. Men för de allra flesta trapphus så handlar det om att moppa golvet i entrén, på våningsplan och i trappor. Att torka av ledstänger och avfläcka väggar i hissen samt putsa entréglas. En mer utförlig och noggrann städinstruktion tar vi fram tillsammans med er. Läs mer om trappstädning i Stockholm.

Vad kostar trappstädning?

Priset för vår trappstädning varierar från kund till kund. I priset tar vi bland annat hänsyn till hur stort det är, hur många portar det är osv. Be om en offert av oss! Med oss kan ni vara säkra på att vi levererar städning med professionalitet och kvalitet i fokus.