PRISVÄRD TRAPPSTÄDNING I STOCKHOLM

Regelbunden trappstädning ger ett positivt intryck för både boende och besökare. Vi hjälper idag flertalet fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med deras trappstädning i Stockholm. Vi anpassar oss efter våra kunders önskemål och vår målsättning är att erbjuda bästa service och kvalitet.

Trapphuset är det första man möter i en fastighet och där samlas snabbt damm, grus och annan smuts. Detta har en negativ effekt på inomhusmiljön och luften, vilket på sikt kan påverka de boendes hälsa och välbefinnande. Ett välskött trapphus är en av grundpelarna till ett bra inomhusklimat. Vi erbjuder en prisvärd och miljövänlig trappstädning av fastigheter runt om i Stockholm.

LÅT OSS STÄDA ERT TRAPPHUS

Vi har lång erfarenhet av trappstädning och hjälper regelbundet olika fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stockholm med att städa trapphusen. Ett trapphus bör städas och rengöras ofta för att inte snabbt bli smutsigt, speciellt vintertid när det är slask och snö ute. Med en regelbunden städning ser man till att trapphuset alltid är rent och fint. Välstädade trappor minskar även slitage som smuts och grus kan vara orsak till om det inte tas bort.

Trappstädning är ett tungt arbete då det oftast finns flera våningar och flera trapphus som skall städas. Förutom trapporna kanske det även finns hissar, fönster och armaturer som skall rengöras samtidigt. Hur smutsigt ett trapphus blir och hur ofta det måste städas beror bland annat på vädret, hur många som bor i trappan och om det finns många barn eller hundar som trängs i trappuppgången varje dag. När ni anlitar vårt städföretag för trappstädning i Stockholm så går vi tillsamman igenom era behov och bestämmer ett klokt städschema för just er fastighet.

Trappstädning i Stockholm
Städning trapphus i Stockholm

TRAPPSTÄDNING EFTER ÅRSTID

När det är sommar och fint väder krävs det mindre städning än när det är snö, lera, grus eller höstlöv som smutsar ned trapphuset. Vi anpassar alltid trappstädningen utifrån vilken årstid eller väderlek som gäller. Det tar kanske lika långt tid att städa oavsett om det är grus eller snö men det kan behövas städas mer ofta på hösten och vintern än på våren och sommaren. 

MODERNA STÄDMETODER OCH MILJÖVÄNLIGA PRODUKTER

Himlarent i Stockholm eftersträvar att använda moderna städmetoder och miljövänliga produkter. Vi ser till att städningen är skonsam för både trapphuset och naturen. Att använda miljöfarliga produkter för att förenkla städningen är inte ett alternativ för oss. Exempelvis används justerbara moppskaft för god ergonomi och microfiberdukar och moppar som inte kräver så mycket rengöringsmedel.

VI HJÄLPER ER MED TRAPPSTÄDNING I STOCKHOLM

Det är enkelt att anlita oss för trappstädning i Stockholm. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök så kommer vi ut och tittar på ert trapphus. Därefter får ni en prisvärd offert på en regelbunden städning enligt överenskommet städschema. Ni kan när ni vill säga upp abonnemanget om inget annat är bestämt. Vi hjälper både bostadsrättsföreningar och fastighetsägare runt om i Stockholm med regelbunden trappstädning och lämnar gärna referenser på våra tidigare kunder. Anlitar ni oss kan ni vara säkra på att få ett bra pris och en högkvalitativ städning som era hyresgäster kommer vara nöjda med. Vi utför även hemstädning, kontorsstädning och lokalstädning i Stockholm.

Få en gratis offert på trappstädning

Pris för trappstädning?

Priset för vår trappstädning varierar givetvis mycket från kund till kund. I priset tar vi bland annat hänsyn till hur stort det är, hur många portar det är osv. Be om en offert av oss! Med oss kan ni vara säkra på att få ett bra pris och att vi levererar städning med professionalitet och kvalitet i fokus.

Vad ingår i en trappstädning i Stockholm?

Vad som ingår i trappstädning i Stockholm kommer vi överens om. Vissa kunder önskar att vi tvättar alla fönster i trapphuset medan vissa bara vill att vi sopar och moppar trapporna. Men det som normalt kan ingå i städningen är:

  • Sopning och mopping av trappor, entréplan, våningar och källare.
  • Rengöring av av värmeelement och golvlister.
  • Rengöring av glasrutor i entré.
  • Rengöring entrédörrar.
  • Fönsterputs av samtliga fönster och entrédörrar.
  • Rengöring av handtag, adresskyltar, belysningsknappar mm.
  • Rengöring av eventuell hissar.

 

Behöver ni hjälp med Hemstädning i Stockholm ?